Op zoek naar post-corona partners/experts.

Beste partner/expert

Wij zijn de Post-Corona Movement. Een beweging die ideeën bundelt, mensen samenbrengt en deze uitwerkt voor een betere toekomst. Het basisidee was een nog groter virus verspreiden dat nog meer impact zou maken dan het coronavirus. Mensen besmetten met anderen hun dromen en met optimisme. 

Op een aantal dagen hebben we in onze Facebookgroep meer dan 2000 mensen betrokken, wat ons deed beseffen dat al de post-corona dromen/ideeën moesten gebundeld en gestructureerd worden op deze website . Via onze moderators worden de burgers gestimuleerd tot samenwerken en het uitzetten van concrete acties en projecten. Het start bij een droom, loopt over in het gezamenlijk uitwerken van een project met als kers op de taart acties om de droom te verwezenlijken. 

We zijn op zoek naar partners die over de juiste expertise beschikken in de verschillende domeinen, partners die ons ondersteunen bij de verdere opzet van dit platform, partners die ook hun dromen willen verwezenlijken in de post-corona periode. Wordt jullie organisatie een van die partners ? Laat het ons weten via dit contactformulier